budova POWERBRIDGE spol. s r.o. Brno (venkov) - Popůvky

POWERBRIDGE spol. s r.o.

Společnost POWERBRIDGE spol. s r.o. vznikla v roce 1998. Činnost společnosti spojuje vysoká odborná způsobilost personálu s dodávkami komponentů předních světových firem v oblasti energetického zabezpečení. Od 1. ledna roku 2000 se stala pro Českou republiku autorizovaným distributorem francouzského výrobce motorgenerátorů, společnosti KOHLER, od roku 2003 jsme nejvýznamnějším českým zastoupením pro dodávky, instalace a komplexní servis záložních zdrojů UPS od francouzské společnosti SOCOMEC.

Naše společnost je držitelem certifikátu ISO 9001 a ISO 14001.

Náplní společnosti POWERBRIDGE spol. s r.o. je návrh a realizace systémů energetického zabezpečení. Provádíme tuto činnost od konzultací a prvotního návrhu, přes výpočty energetické a ekonomické optimalizace, výkresovou dokumentaci v CAD, až po realizaci systému a jeho zapojení do energetické a komunikační sítě. Energetickou a ekonomickou optimalizací dosahujeme výhodného poměru mezi cenou a kvalitou. Tím se stává i nejvyšší kvalita práce a materiálu ekonomicky výhodnou.

Jsme autorizovaným distributorem výrobce motorgenerátorů KOHLER pro Českou republiku

Dodáváme a instalujeme záložní zdroje výrobce KOHLER, který patří k největším výrobcům motorgenerátorů na světě a reaguje na rozmanité potřeby profesionálního trhu.

Naše zkušenost s návrhem a realizací systémů energetického zabezpečení nám ve spolupráci se společností KOHLER a jejím skvělým technickým zázemím umožňuje nabídnout našim partnerům kvalifikovanou práci spojenou s excelentní kvalitou materiálu.

Vyvíjíme vlastní specializované systémy zálohování

Společnost POWERBRIDGE se vedle realizací energetického zabezpečení ve spolupráci s renomovanými dodavateli věnuje i vlastnímu vývoji specializovaných systémů zálohování. Hlavními výrobky v této oblasti jsou:

  • UPFD – zařízení pro rozběh a zálohu požárních ventilátorů a oběhových čerpadel,
  • UPEL – centrální zdroj napájení nouzového osvětlení a jeho monitorování,
  • UPOL – záložní zdroj pro operační lampy.

Dodáváme záložní zdroje UPS SOCOMEC

Z oblasti záložních zdrojů UPS dodáváme a instalujeme UPS od renomované francouzské společnosti SOCOMEC. Jedná se o druhého největšího výrobce stacionárních UPS v Evropě, který je známý svou kvalitou a spolehlivostí svých výrobků ve všech kategorií instalací.

Nabízíme komplexní služby

Konzultace → projekce → dodávka → instalace → servis

Naše společnost Vám může nabídnout služby v oblasti systémů energetického zabezpečení, které zahrnují:
  • technickou podporu v přípravném stádiu projektu,
  • technické konzultace včetně projekce instalované technologie,
  • dodávku technologie včetně instalace,
  • záruční a pozáruční servis instalované technologie.
Servis UPS, motorgenerátorů a dalších záložních zdrojů.

V rámci systémů energetického zabezpečení dále naše společnost nabízí komplexní služby pro projekci a instalaci řídicích systémů energetiky, které jsou tvořeny:

  • programovatelnými automaty řízené instalované technologie (motorgenerátory a UPS) včetně jejich bezchybné vzájemné spolupráce a komunikace,
  • programovatelnými automaty řízené instalované výrobní resp. spotřební technologie zákazníka s důrazem na řízení obvodů zvláštní důležitosti jako jsou:
    • systémy protipožárního zajištění,
    • evakuační systémy,
    • systémy řízení maxima výkonové spotřeby s ohledem na optimalizaci nákladů na energii,
    • systémy napájení nouzového osvětlení.
  • vizualizační systém energetických celků včetně možnosti jejich centrálního řízení.

Všeobecné obchodní podmínky POWERBRIDGE spol. s r.o. si můžete stáhnout zde: POWERBRIDGE VOP.

Sídlíme v nové moderní budově v Popůvkách u Brna

V souvislosti s růstem naší společnosti jsme se v roce 2018 přestěhovali do zbrusu nových provozních a technologických prostor, které jsou maximálně přizpůsobeny pracovním požadavkům a potřebám našich zaměstnanců. Budova je strategicky rozdělena na administrativní a technickou část. Moderní interiér budovy je vybaven designovým nábytkem vybraným s ohledem na ergonomii a zdravý styl sezení a tvoří tak kvalitní pracovní prostředí. Součástí budovy jsou také plně vybavené školicí prostory, které jsou uzpůsobeny k jednorázovému i dlouhodobému pronájmu.

Technologické vybavení firmy nám umožňuje řešit zakázky rychle a komplexně

Plně vybavené technické prostory poskytují široké možnosti pro dílenský servis a výrobu vlastních specializovaných systémů zálohování. Značnou část vnitřních prostor tvoří moderní skladové haly zásobené novými záložními zdroji a náhradními díly. Součástí budovy jsou také prostory vývojového oddělení a prostory vybavené technologickými zařízeními na osazování desek plošných spojů. Vývojové a technologické kapacity nám umožňují zvýšit efektivitu a flexibilitu výrobního a servisního procesu.

Nové prostory společnosti POWERBRIDGE
Školicí prostory k pronájmu - Brno, Popůvky.
Zelená stěna

Do budoucna nám nové prostory poskytují nejen dostatečný prostor pro další vývoj společnosti, ale také větší zázemí a komfort.

Těšíme se na Vaší návštěvu!